Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-03@04:48:26 GMT

شغل دلخواهتان را در این سایت پیدا کنید

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۱۲۶۷۳

شغل دلخواهتان را در این سایت پیدا کنید

سامانه جستجوی شغل بستری مناسب برای ثبت درخواست شغلی کارجویان و تامین نیروی کار مورد نیاز کارفرمایان است و در کمترین زمان ممکن کارجو و کارفرما را از طریق کاریابی‌ها به هم متصل می‌کند.

به گزارش ایران اکونومیست، سامانه جستجوی شغل با هدف کاهش هزینه‌های جست وجوی شغل، اتصال سریع کارجو و کارفرما به یکدیگر، رضایت خاطر مخاطبان و ایجاد پویایی در بازار کار دی ماه سال گذشته راه‌اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سامانه به گونه‌ای طراحی شده که کارجویان به شکل مستقل وارد سامانه می‌شوند و در آن ثبت نام می‌کنند و پس از تکمیل رزومه، فرصتهای شغلی مورد نظر را جست وجو و در صورت نیاز درخواست استخدام خود را در سامانه ثبت می‌کنند.

سامانه جستجوی شغل به درگاهی برای ثبت نیروی کار و فرصت شغلی مورد نیاز تبدیل شده تا هم کارجویان با مراجعه به سامانه و ثبت نام در آن، شغل مورد نظرشان را پیدا کنند و هم کارفرمایان برای تامین نیروی مورد نیاز، اطلاعات خود را همراه با درخواست نیروی کار به ثبت برسانند. سامانه جستجوی شغل همچنین دارای‌ این قابلیت است که چنانچه کارجو امکان دسترسی به سیستم را نداشته باشد با مراجعه به کاریابی‌ها از امکانات سامانه استفاده کند.

از دیگر مزایای سامانه این است که وقتی اطلاعات کارجویان ثبت شد، چنانچه کارجو به مهارت خاصی نیاز داشت، سازمان آموزش فنی وحرفه ای ورود کرده با ارائه آموزش های مهارتی، کارجو را به سمت مهارت آموزی هدایت می‌کند و در طول این فرایند نظارت مستمر وزارت کار بر فعالیت کاریابی‌ها صورت می‌گیرد.

این سامانه هم اکنون به درگاهی برای ثبت نیروی کار و فرصت شغلی مورد نیاز تبدیل شده تا هم کارجویان با مراجعه به سامانه و ثبت نام در آن، کار مورد نظر را پیدا کنند و هم کارفرمایان برای تامین نیروی مورد نیاز، اطلاعات خود را همراه با درخواست نیروی کار به ثبت برسانند.

محمود کریمی بیرانوند ـ معاون اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ـ درباره نحوه فعالیت این سامانه می گوید: با توجه به افزایش انتظارات افراد در خصوص کیفیت و کمیت خدمات اشتغال و کاریابی‌ها، استفاده از وب‌ سرویس‌ها در ارائه خدمات اشتغال بیش از پیش احساس شد و در این راستا، سامانه جستجوی شغل به نشانی http://shoghl.mcls.gov.ir  در دی ماه ۱۴۰۰ مورد بهره برداری قرار گرفت.

وی می گوید: کارجویان بعد از تکمیل رزومه و ثبت درخواست خود در سامانه می توانند فرصت‌های شغلی مرتبط و مورد علاقه خود را در آن جستجو کنند. کارفرمایان نیز می توانند بعد از ثبت‌نام و تکمیل اطلاعات شغلی، فرصت‌های شغلی مورد نیاز خود را در سامانه ثبت کنند تا پس از بررسی و تأیید کاریابی‌ها در سامانه منتشر شود.

آنطور که معاون اشتغال وزارت کار گفته در صورت نیاز کارفرمایان می‌توانند از بین رزومه‌های موجود در سامانه جستجو کرده و درخواست بکارگماری کارجویان را در سیستم ثبت کنند تا باقی مراحل توسط کاریابی انجام شود.

وی با بیان اینکه وظیفه اصلی مدیریت فرصت‌های شغلی و روابط میان کارجویان و کارفرمایان برعهده کاریابی‌ها است، می‌گوید: درخواست‌های بکارگماری و استخدامی ثبت‌شده توسط کارفرمایان و کارجویان در سامانه توسط کاریابی‌ها بررسی و رسیدگی می‌شود و کاریابی‌ها این قابلیت را دارند که اطلاعات کارجویان و کارفرمایانی که به‌ شکل حضوری مراجعه می‌کنند را در سامانه مستقیما ثبت کنند.

سامانه جستجوی شغل از جمله سامانه‌های راه‌اندازی شده فعال توسط وزارت کار است که از دو بخش جستجوی نیروی کار و فرصت شغلی تشکیل شده و کارفرما، کارجو و کاریابی را به یکدیگر متصل می‌کند.

متقاضیان جویای کار می‌توانند با ثبت‌نام، تکمیل پروفایل شغلی و جستجو در فرصت‌های شغلی موجود در سامانه جستجوی شغل و از طریق دفاتر کاریابی به کارفرمایان معرفی و مشغول به کار شوند.

به گزارش ایران اکونومیست، همه متقاضیان کار و کارفرمایان در صورت تمایل می توانند برای اطلاع از فرصتهای شغلی موجود و تامین نیروی کار مورد نیاز خود به سامانه جستجوی شغل به نشانی https://shoghl.mcls.gov.ir مراجعه و مراحل ثبت نام خود را دنبال کنند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: کارجویان ، فرصت شغلی ، نیروی کاری ، وزارت کار، رفاه و تامین اجتماعی ، کاریابی‌ها ، کارفرمایان ، رزومه شغلی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کارجویان فرصت شغلی نیروی کاری وزارت کار رفاه و تامین اجتماعی کاریابی ها کارفرمایان رزومه شغلی سامانه جستجوی شغل فرصت های شغلی تامین نیروی کاریابی ها نیروی کار مورد نیاز فرصت شغلی وزارت کار شغلی مورد ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۲۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یسنا ۴ ساله بعد از ۵ روز زنده پیدا شد | او کجا مانده بود؟ +فیلم لحظه پیدا شدن

رسانه‌ها امروز از پیدا شدن یسنا دختر گمشده کلاله‌ای پس از پنج روز جست و جو خبر دادند.

 

به گزارش فرارو، فرهاد شیبک فرماندار کلاله در گفتگو با ایسنا به گفتن این جمله که یسنا صحیح و سالم در یلی‌بودراق از روستا‌های اطراف پیدا شده است، بسنده کرد.

ساعت ۱۷ روز یکشنبه ۹ اردیبهشت گم‌شدن یک دختر ۴ ساله در زمین‌های کشاورزی روستای یلی بدراق کلاله از سوی بخشداری به هلال‌احمر گزارش شد و از همان ساعت اولیه گروه‌های امدادی و مردم به صورت گسترده برای پیدا کردن او بسیج شده بودند.

اولین تصاویر از پیدا شدن یسنا

 

یسنا در آغوش مادر مصاحبه تسنیم با فردی که یسنا را پیدا کرد مردم اینگونه از کایت‌سواری که یسنا را پیدا کرد، تشکر کردند یسنا چطور گم شد؟

پیش از این فرماندار کلاله در خصوص آخرین اخبار جستجوی کودک مفقود شده کلاله‌ای اظهار کرد: مادر دختر بچه چهار ساله کلاله‌ای به نام «یسنا دیدار» بعد از ظهر روز یکشنبه به همراه فرزندش برای کار به مزرعه رفته بود و بنابر اظهارات خودش بر اثر غفلت، کودک از او فاصله گرفته و به دلیل اینکه ارتفاع و حجم محصولات کشاورزی بالا بوده کودک مفقود می‌شود.

اظهارات مادر یسنا

فرهاد شیبک با بیان اینکه مفقود شدن کودک در ساعت ۱۸ عصر گزارش شد، گفت: روز اول بلافاصله به تاریکی هوا برخورد کردیم، ولی دو تیم از دوستان هلال احمر به همراه اعضای خانه هلال روستایی منطقه را تا صبح گشتند که متأسفانه کودک پبدا نشد.

فرماندار کلاله با اشاره به اینکه در روز دوم چهار تیم به افراد روز گذشته و گروه‌های مردمی پیوسته و به جست‌وجو ادامه دادند که باز هم بی‌نتیجه ماند، اضافه کرد: روز سه‌شنبه که روز سوم جست و جو‌ها بود ۱۲ تیم تخصصی هلال به استعداد ۶۰ نفر از استان، دو تیم از شهرستان گنبد، پنج تیم از کلاله، گروه‌های مردمی از روستا‌های اطراف، بسیج، نیروی انتظامی و دستگاه‌های مختلف در منطقه حاضر شده و مساحت بسیار زیادی را برای یافتن کودک جست‌وجو کردند.

شیبک با بیان اینکه همه نقاط از جمله مانده آب چاله‌ها و مسیر‌هایی که گل و لایه نیز بوده به وسیله موتور پمپ و بیل مکانیکی تخلیه شده است، گفت: تیم مدیریت بحران، ۷۸ نیروی متخصص هلال احمر و بیش از ۳۰۰ نیروی مردمی با استفاده از سگ‌های زنده یاب، دو دستگاه پاراموتور، ۱۰ دستگاه هلی شات و بالگرد شناسایی به صورت گشت‌های زمینی و هوایی در جست‌وجوی کودک ما هستند.

این مقام مسئول ادامه داد: یک دستگاه بالگرد سبک از استان سمنان برای یافتن کودک مفقود شده به کلاله آمده و دو مرحله در صبح و بعدازظهر روز سه شنبه در منطقه گشت زنی داشته و علاوه بر آن جست‌وجو با سگ‌های زنده یاب نیز توسط هلال احمر و نیروی انتظامی داشتیم که متأسفانه باز هم کودک پیدا نشد.

شیبک با بیان اینکه با بیل دستی و مکانیکی لانه اکثر حیوانات منطقه را خاک‌برداری کرده و چیزی نیافتیم، گفت: تعداد کمی از لانه‌ها که باقی مانده را بررسی کرده و نیروی انتظامی نیز در حال بررسی حادثه است که‌امیدواریم بتوانیم کودک را سالم به آغوش خانواده باز گردانیم.

ردپای یسنا پس از چهار روز پیدا شد

در روز چهارم از گم شدن دختر چهار ساله اهل کلاله فیلمی منتشر شد که نشان می‌داد رد پای این دختر در یک جاده پیدا شده است.

   

دیگر خبرها

  • خبر تلخ برای فیلم بازها؛ وبسایت Subscene به زودی تعطیل می‌شود
  • یسنا ۴ ساله بعد از ۵ روز زنده پیدا شد | او کجا مانده بود؟ +فیلم لحظه پیدا شدن
  • رزرو بلیط هواپیما و مقایسه قیمت با سفرمارکت
  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده
  • تعطیلی دو روزه، بهره‌وری نیروی کار را افزایش می‌دهد/ثبت ۲۸ هزار فرصت شغلی در سامانه ملی
  • پیشرفت‌های علمی و صنعتی کشور نتیجه زحمات و تلاش‌های نیروی کار است
  • امیر الهامی: پدافند هوایی ارتش در آمادگی بالای رزمی قرار دارد
  • پدافند هوایی ارتش در آمادگی بالای رزمی قرار دارد
  • بازدید امیر الهامی از سایت پدافند هوایی شهید علایی گناباد
  • کارگر؛ رضایت شغلی و توسعه اقتصادی