Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-03@08:11:41 GMT

مؤسسات کاریابی چگونه برای ما شغل مناسب پیدا می‌کنند؟

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۴۱۵۴۵

مؤسسات کاریابی چگونه برای ما شغل مناسب پیدا می‌کنند؟

مؤسسه‌های کاریابی تلاش می‌کنند کارجوها را با کارفرماهایی که به دنبال پر کردن موقعیت‌های شغلی خالی سازمان خود هستند، ارتباط دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مؤسسات کاریابی با هدف پیدا کردن شغل مورد علاقه و متناسب با رزومه افراد جویای کار، فعالیت می‌کنند. این مؤسسات با به‌کارگیری راهکارهایی جهت تسهیل ارتباط میان کارجویان و کارفرماها، تلاش می‌کنند در زمان آن‌ها صرفه‌جویی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که برای پیدا کردن شغل دلخواه خود، قصد دارید از مؤسسات و سایت های کاریابی کمک بگیرید، این مطلب برای شما نوشته شده است. ما در این مقاله قصد داریم بگوییم که مؤسسات کاریابی چطور برای شما شغل مناسب پیدا می‌کنند و در ادامه، راهکارهایی را برای بهبود فرایند کاریابی با شما در میان بگذاریم.

آژانس‌های کاریابی چطور کار می‌کنند؟

مؤسسه‌های کاریابی تلاش می‌کنند کارجوها را با کارفرماهایی که به دنبال پر کردن موقعیت‌های شغلی خالی سازمان خود هستند، ارتباط دهند. در واقع این مؤسسات، گرداننده یک بازی برد - برد هستند: کمک به کارجوها در پیداکردن شغل دلخواه و از طرف دیگر، کمک به کارفرماها در تأمین نیروی انسانی موردنیاز سازمان.

در مؤسسات کاریابی، انواع موقعیت‌های شغلی با قراردادهای متنوع ثبت می‌شوند؛ از قراردادهای پاره‌وقت و تمام‌وقت گرفته تا قراردادهای کار موقت، پروژه‌ای و دورکاری، از حقوق‌های ثابت گرفته تا مشاغل روزمزد و غیره. برخی از این مؤسسات علاوه بر پیداکردن شغل، به تازه فارغ التحصیلان کمک می‌کنند تا مسیر شغلی خود را به‌درستی ترسیم کنند. این مؤسسات با ارائه خدمات مشاوره رایگان یا پولی، گرفتن تست شخصیت شناسی، استعدادسنجی کارجوها، قراردادن رزومه در بانک رزومه‌ها، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و ... به افراد جویای کار کمک می‌کنند تا تصمیم بهتری درباره آینده شغلی خود بگیرند.

مراحل مهمی که برای استخدام از طریق موسسه کاریابی باید طی شود عبارت‌اند از:

تماس کارفرما با موسسه کاریابی

وقتی سازمانی نیاز به استخدام کارکنان جهت اشتغال در موقعیت‌های شغلی جدید خود دارد، معمولاً با مؤسسات کاریابی حضوری یا سایت‌های استخدامی دارای مجوز از وزارت کار و رفاه اجتماعی، تماس می‌گیرد تا فرایند انتشار آگهی و جستجوی کارجوها را به آن‌ها بسپارد. موسسه اطلاعات مهم از قبیل نوع فعالیت سازمان، نیازمندی‌های شغلی، حقوق و مزایا، اطلاعات دستمزد و مهارت های موردنیاز موقعیت‌های شغلی را از کارفرما دریافت و در پایگاه‌داده خود ذخیره می‌کند.

تبلیغ آگهی شغلی توسط موسسه کاریابی

انتشار آگهی در یک سایت کاریابی آنلاین، در میان دسته‌بندی‌ها و گروه‌های شغلی مختلف انجام می‌شود. کارجویان زیادی به‌صورت روزانه از این سایت‌ها بازدید می‌کنند و در نتیجه، کارفرما طی زمان کوتاهی تعداد زیادی رزومه دریافت می‌کند.

در مؤسسات کاریابی حضوری، تبلیغات برای موقعیت‌های شغلی مختلف دریافتی، از راه‌های مختلفی (مثل فعالیت در شبکه‌های اجتماعی اینستاگرام، تلگرام و لینکدین) انجام می‌شود. علاوه بر تبلیغات، این مؤسسات بانک رزومه قوی از کارجویان در اختیار دارند. مسئولین کاریابی با جستجو میان رزومه‌ها، تلاش می‌کنند رزومه افرادی را که بیشترین میزان تناسب را با موقعیت‌های شغلی درخواستی سازمان دارند انتخاب کنند.

برقراری ارتباط میان کارجو و کارفرما

پس از پیداکردن رزومه‌های مناسب، مسئولین کاریابی با کارجو تماس گرفته و او را دعوت به مصاحبه می‌کنند. اما فرایند کاریابی در یک سایت شغل یابی بسیار ساده‌تر است. کارجویان برای پیدا کردن موقعیت‌های شغلی نیازی به انتظار کشیدن برای تماس موسسه کاریابی ندارند. آن‌ها می‌توانند با صرف زمان اندکی در موتورهای جستجو و سایت‌های آنلاین کاریابی، به هزاران آگهی استخدامی دسترسی پیدا کرده و برای آن‌ها رزومه بفرستند.

مزایای پیداکردن شغل از طریق مؤسسات کاریابی

مزیت‌های زیادی برای استخدام از طریق مؤسسات کاریابی وجود دارد. برخی از این مزایا عبارت‌اند از:

کاریابی رایگان

ازآنجاکه کارفرماها به‌عنوان مشتری اصلی این کسب‌وکارها شناخته می‌شوند، کارجوها هیچ هزینه‌ای برای جستجوی شغل به آن‌ها پرداخت نمی‌کنند.

جستجوی کار توسط افراد متخصص کاریابی

زمانی که کارجویی در یک موسسه کاریابی ثبت‌نام می‌کند، فرمی به او داده می‌شود که در آن کلیه اطلاعات مربوط به مهارت‌ها، سابقه کار، تحصیلات و ... باید درج شود. بر اساس اطلاعات دریافتی در این فرم، مسئولین موسسه کاریابی تلاش می‌کنند متناسب‌ترین فرصت‌های شغلی موجود در پایگاه‌داده خود را به کارجو معرفی کنند.

تنوع مشاغل

یکی از مزیت‌های استخدام از طریق کاریابی‌ها، وجود گروه‌های شغلی متنوعی است که استخدام را برای همه اقشار جامعه ساده می‌کنند. علاوه بر این، قراردادهای کاری نیز متنوع بوده و از قراردادهای کار کوتاه‌مدت و موقت تا قراردادهای دائمی را شامل می‌شوند.

امکان دریافت مشاوره شغلی

همان‌طور که گفتیم برخی مؤسسات کاریابی صرفاً به جستجوی کار اکتفا نکرده و خدمات متنوع‌تری به کارجوها ارائه می‌کنند. برای مثال می‌توان به برگزاری کارگاه‌های آموزشی مسیر شغلی، جلسات مشاوره شغلی، تست‌های استعدادسنجی و مسیر شغلی و ارائه بازخورد در خصوص رزومه کاری اشاره کرد.

کاریابی آنلاین، راهکار نوین صنعت جذب و استخدام

در سال‌های اخیر پاندمی کووید -۱۹، جهان را به زانو درآورده است و همه چیز را متحول کرده است. صنعت جذب و استخدام هم یکی از مهم‌ترین صنایعی بود که تحت‌تأثیر این پاندمی قرار گرفت. اگرچه تا پیش از پاندمی هم استفاده سایت‌های کاریابی در حال گسترش بود، اما بروز این بیماری در جهان و قرنطینه، به سرعت شناخته شدن راهکارهای آنلاین کاریابی بیش‌ازپیش افزود. جالب است بدانید طبق نظرسنجی که از سازمان‌های ایرانی انجام شده است، بالغ بر ۷۸ درصد از سازمان‌ها در این دوران حداقل بخشی از فرایندهای استخدامی خود را به‌صورت آنلاین انجام داده‌اند.

البته این صنعت تنها در حوزه جذب و استخدام دچار تحول نشده است. به دلیل قرنطینه جهانی، بسیاری از سازمان‌ها در دنیا مجبور به دورکار کردن کارکنان خود شدند. امروز شاهد آن هستیم که فرهنگ دورکاری به‌خوبی در جهان جا افتاده و خیلی از کارکنان دیگر تمایلی ندارند به شیوه‌های قبلی کار (حضوری) بازگردند.

در دنیای کار، شبکه‌سازی و ارتباطات کاری یک ابزار مهم است. شبکه‌سازی می‌تواند منجر به معرفی افراد و در نهایت یک استخدام موفق شود. اما در دوران کرونا ارتباطات چهره‌به‌چهره چندان ساده نیست. دانشجویان و افرادی که تازه فارغ‌التحصیل شده‌اند برای اینکه بتوانند مسیر شغلی خود را آغاز کنند، باید در دوره‌های کارآموزی، وبینارهای حضوری یا نمایشگاه‌های کار شرکت کنند که در دو سال اخیر، فعالیت آن‌ها کم‌رنگ شده است. خوشبختانه برگزاری نمایشگاه‌های کار مجازی در دو سال اخیر باعث شده است کارفرماها و کارجویان به فرصت‌های فوق‌العاده‌ای برای برطرف‌کردن نیازهای خود دسترسی پیدا کنند.

پیداکردن شغل مناسب با کاریابی آنلاین

جستجوی اینترنتی کار تبدیل به یک فرایند معمول شده و کم‌کم در حال کنار زدن مؤسسات کاریابی حضوری است. کارجویان می‌توانند درحالی‌که در خانه نشسته‌اند، تعداد بی‌شماری آگهی استخدام را جستجو کرده و برای آن‌ها رزومه بفرستند. اگرچه اینترنت باعث شده است دسترسی به موقعیت‌های شغلی ساده‌تر از قبل بوده و فرایند استخدامی راحت‌تر پیش برود، اما رقابت زیاد در بازار استخدام و وجود اطلاعات بی‌شمار در فضای اینترنت، می‌تواند همچنان چالش‌هایی را برای کارجوها ایجاد کند. در ادامه چند توصیه دررابطه ‌با بهترین راهکارهای جستجوی آنلاین شغل به شما ارائه می‌کنیم.

یک رزومه حرفه‌ای بسازید

رزومه یکی از مهم‌ترین بخش‌های فرایند استخدام است. خیلی از کارجوها با تکنیک‌های نوشتن رزومه آشنا نبوده و به همین دلیل شانس استخدام را از دست می‌دهند؛ چرا که کارفرماها بر اساس رزومه دریافتی، تصمیم به دعوت افراد به مصاحبه کاری می‌گیرند.

خوشبختانه در سایت‌های کاریابی سرویس‌های رزومه‌ساز آنلاین برای کارجوها تعریف شده است. کارجوها به کمک این سرویس‌ها می‌توانند رزومه خود را به‌سادگی ایجاد کرده و برای کارفرما بفرستند.

در فضاهای آنلاین بیشتر فعالیت کنید

اگرچه اکثر موسسات معتبر آنلاین امکان ساخت رزومه آنلاین را برای کارجویان فراهم کرده‌اند، اما باید بدانید رزومه تنها یک معرفی مختصر از شما است. شما باید در فضاهای مجازی از جمله شبکه اجتماعی لینکدین، صفحه کاری خود را ایجاد کرده و از آن برای شبکه‌سازی و برقراری ارتباط با دیگران استفاده کنید. خیلی از کارفرماها از این پلتفرم به‌عنوان راهی برای شناخت بهتر کارجوها استفاده می‌کنند.

نحوه صحیح جستجو در سایت کاریابی را یاد بگیرید

در سایت‌های استخدامی امکان جستجوی انواع شغل‌ها برای کارجویان فراهم شده است. معمولاً در این سایت‌ها صدها گروه شغلی مختلف وجود دارد که نیاز طیف وسیعی از افراد جویای کار را پاسخ می‌دهند. علاوه بر گروه‌های شغلی متنوع، فیلترهای جستجوی مختلفی نیز در این سایت‌ها تعریف شده‌اند. با استفاده درست از امکانات جستجو، شما می‌توانید بهترین موقعیت‌های شغلی متناسب با رزومه خود را سریع‌تر پیدا کنید.

اطلاع‌رسانی‌های کاریابی را فعال کنید

سایت‌های کاریابی امکانات جذابی دارند که فرایند جستجوی کار را برای کارجویان لذت‌بخش‌تر و ساده‌تر می‌کنند. یکی از این امکانات، اطلاع‌رسانی موقعیت‌های شغلی جدید از طریق ایمیل و پیامک است. اگر در یکی از مؤسسات کاریابی آنلاین ثبت‌نام کرده‌اید، فراموش نکنید امکان ارسال ایمیل و پیامک را فعال کنید تا زودتر از بقیه از فرصت‌های شغلی جدید مطلع شوید.

از اهمیت سرمایه گذاری در یادگیری غافل نشوید

اگرچه کاریابی‌ها کمک زیادی به پیداکردن شغل می‌کنند، اما هیچگاه نباید از اهمیت ارتقای دانش و نقش آن در افزایش درآمد و پیداکردن موقعیت‌های استخدامی مناسب‌تر غافل شوید. در دنیای امروز که بازار کار به‌شدت رقابتی شده است، باید هر روز در حال ارتقای مهارت‌ها و سطح دانش خود باشید. به‌خصوص اگر فرد تازه‌کاری هستید، برای اینکه بتوانید فرصت‌های شغلی بهتری پیدا کنید باید برای آموزش دیدن بیشتر وقت صرف کنید.

جستجوی شغل مناسب به کمک مؤسسات کاریابی آنلاین و حضوری

مؤسسه‌های کاریابی یک هدف اصلی را دنبال می‌کنند و آن پیداکردن بهترین کارجوها برای کارفرماهایی است که به دنبال استخدام افراد مناسب برای موقعیت‌های شغلی خالی در سازمان خود هستند. این مؤسسات رزومه‌های کارجویان را دریافت کرده و در بانک رزومه خود نگهداری می‌کنند. از طرف دیگر کارفرماها با پرداخت پول به این مؤسسات، آگهی‌های استخدامی خود را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهند. مؤسسات کاریابی حضوری با بررسی رزومه‌ها تلاش می‌کنند بهترین افراد را پیدا کرده و با آن‌ها تماس بگیرند تا در جلسه مصاحبه شرکت کنند.

اما امروزه مؤسسات حضوری دیگر کارایی لازم را ندارند و هم کارجوها و هم کارفرماها، برای رفع نیاز خود به راهکارهای آنلاین روی آورده‌اند. مؤسسات کاریابی آنلاین، به کارفرماها کمک می‌کنند در زمان و هزینه‌های خود تا حد قابل‌توجهی صرفه‌جویی کرده و نیروی کار مدنظر خود را ساده‌تر پیدا کنند. از طرف دیگر، کارجوها هم می‌توانند با استفاده از امکانات منحصربه‌فرد این سایت‌ها از جمله رزومه‌ساز، جستجوی پیشرفته، اطلاع‌رسانی از طریق ایمیل و پیامک و امکان مشاهده بی‌شمار آگهی در زمان کوتاه، شغل موردعلاقه خود را سریع‌تر پیدا کنند.

منبع: دانا

کلیدواژه: سایت های کاریابی موقعیت های شغلی کردن موقعیت کاریابی آنلاین موسسه کاریابی تلاش می کنند اطلاع رسانی سایت ها جستجوی کار کاریابی آن شغل مناسب مسیر شغلی کردن شغل رزومه ها ساده تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۱۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نمک خوراکی، یک ماده شیمیایی متبلور، شورمزه و بدون بو است که اغلب از کلرید سدیم تشکیل شده است؛ سدیم موجود در نمک، به عنوان کاتیون اصلی خارج سلولی، نقشی اساسی در حفظ تعادل اسید و باز، تنظیم حجم پلاسما، انتقال پیام های عصبی و کارکرد مناسب عصبی عضلانی بدن دارد.

بیشتر بخوانید: مصرف زیاد نمک ۴ عارضه خطرناک دارد

کل نمک مصرفی روزانه افراد (شامل نمک آشکار و پنهان) می بایست کمتر از پنج گرم باشد و به دلیل فقر شدید ید در آب و خاک کشور ما و همچنین وجود ناخالصی های فراوان، از جمله فلزات سنگین در منابع نمک، همان میزان اندک مصرفی روزانه نیز باید از نوع یددار و تصفیه شده باشد؛ اما میزان مصرف نمک در کشور ما ۲ تا ۳ برابر مقدار مجاز برآورد شده است.

بر اساس نتایج تحقیقات و بررسی های علمی انجام شده، دریافت زیاد نمک علاوه بر افزایش فشار خون، اثرات زیانبار دیگری نظیر افزایش احتمال بروز سکته قلبی، سرطان معده و آسم را نیز به همراه دارد؛ همچنین مصرف زیاد نمک سبب جدا شدن کلسیم از استخوان ها و دفع آن از ادرار می شود و از همین رو زمینه ساز بروز پوکی استخوان می شود؛ بنابراین برای کاهش خطر پوکی استخوان، مصرف نمک باید کاهش یابد.

در حال حاضر برخی از تولیدکنندگان، اقدام به تهیه نمک های کم سدیم کرده اند که در آنها، بخشی از کلرید سدیم با کلرید پتاسیم جایگزین شده است؛ اگر چه اینگونه نمک ها برای برخی افراد و بیماران از جمله مبتلایان به فشار خون بالا مناسب است، اما هرگز نمی توان مصرف آنها را برای عموم جامعه توصیه کرد، چرا که استفاده از این نوع نمک برای برخی بیماران، از جمله مبتلایان به بیماری مزمن کلیه که رژیم غذایی آنها باید محدود از پتاسیم باشد، بسیار زیانبار است.

همچنین باید به این نکته توجه کرد، که تنظیم تعادل پتاسیم یکی از وظایف اصلی کلیه است و در بیماران کلیوی، امکان دفع پتاسیم اضافی خون به طور کامل فراهم نیست، بنابراین مصرف منابع پتاسیم از جمله نمک های حاوی کلرید پتاسیم، برای این بیماران مناسب نیست.

توصیه می شود برای جلوگیری از خطرات احتمالی مصرف نمک های پتاسیم، مصرف آن تحت نظر پزشک و تهیه آن از طریق داروخانه ها انجام شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229138 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • نحوه پرداخت حق بیمه خودروها تغییر پیدا می‌کند
  • بازار مبل ظرفیتی مناسب برای شکوفایی شهر مریانج است
  • تاسیس موسسات هوشمند ترافیک در کشور
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • تاسیس مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک/ برای واردات خودرو هیچ چیزی معطل پلیس نیست
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • ویژگی پالت پلاستیکی استاندارد چیست ؟
  • برترین‌های دومین جشنواره ملی و بین‌المللی عکاسی در سنندج معرفی شد
  • دومین جشنواره ملی و بین‌المللی عکاسی در سنندج پایان یافت