Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ محمدعلی آدینه لو، افزود: برخی افراد متخلف و سودجو به بهانه جذب نیروی کار نسبت به درج و انتشار آگهی استخدام شرکت‌ها و ادارات در سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی، اقدام کرده و پس از جلب اعتماد شهروندان با اخذ مبالغی تحت عنوان هزینه‌های ثبت‌نام یا کاریابی، آنان را فریب داده و کلاهبرداری می‌کنند.

وی با تاکید براینکه برخی افراد فرصت طلب، با توجه به تاثیرات منفی ویروس کرونا بر کسب و کار، با استفاده از این شیوه از شهروندان کلاهبرداری می‌کنند و که باید مواظب بود و در دام آنان گرفتار نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رییس پلیس فتا استان زنجان گفت: شهروندان توجه داشته باشند هرگونه گزینش و استخدام در شرکت‌ها، سازمان‌های دولتی و خصوصی با شرایط و ضوابط خاص و بر اساس نیازمند‌های شغلی آن‌ها از طریق فراخوان‌های عمومی در سایت‌های مربوطه، خبرگزاری‌ها، نشریات محلی و کاریابی‌های معتبر صورت می‌گیرد.

آدینه لو به شهروندان توصیه کرد از واریز هرگونه وجه به حساب اشخاص ناشناس خودداری و در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyber اطلاع دهند تا اقدامات لازم قانونی به منظور دستگیری متخلفان به عمل آید.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پلیس فتا پارسی خبر فضای مجازی کلاهبرداری استخدام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۷۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکری هاشمی: قرارداد ۲ میلیارد یورویی با چین را فقط در سایت‌ها و فضای مجازی دیده‌ام

آفتاب‌‌نیوز :

تشکری‌هاشمی با اشاره به اینکه ساخت خطوط مترو در شورای شهر تهران تصویب نشده است، گفت: «این موضوعات با هزینه ۱۲ میلیارد یورو برنامه‌ریزی شده است. از جمله این برنامه‌ها ساخت خطوط ۹ و ۱۱ مترو است که قرار است به این شرکت فاینانسور بدهند. البته هنوز نه بودجه آن در شورای شهر تهران تصویب شده و نه جزئیات فنی این قرارداد‌ها مطرح شده است.

او گفت: وقتی مشکلی پیش می‌آید وااسلاما سر داده و آن را به تحریم نسبت می‌دهیم که از ناپختگی است. شرکت‌های خارجی باید برای فروش این محصولات التماس کنند. اگر به ملاحظات بپردازیم منطقی‌تر است تا اینکه با استفاده از کلمه پرابهامی به نام «تحریم» همه روش‌های قانونی را زیر پا گذاشته و از هر راه غیرمتعارفی پیش برویم.

دیگر خبرها

  • پلیس، گرداننده فراری چند شرکت هرمی را به کشور بازگرداند
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات
  • تشکیل کمیته امنیت روانی برای برخورد با شایعه سازان و نشردهندگان اکاذیب در فضای مجازی
  • افزایش توجه به امنیت کارگران در فضای مجازی
  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • مولفه‌های بومی امنیت روانی در اردبیل احصا شود
  • تشکری هاشمی: قرارداد ۲ میلیارد یورویی با چین را فقط در سایت‌ها و فضای مجازی دیده‌ام
  • اتمام حجت دادستان کرمان با شایعه‌سازان در فضای مجازی
  • انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی