Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن صنفی دفاتر مشاوره شغلی و کاریابی های غیردولتی آذربایجان شرقی از عموم مردم خواست برای جلوگیری از افتادن در دام کاریابی های غیر مجاز و مورد سوء استفاده قرار گرفتن، مجاز یا غیر مجاز بودن شرکت کاریابی را با رویت پروانه کسب و با رجوع به سایت وزارت کار بررسی کنند.

بابک هاشمی پور در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص کاریابی‌های غیرمجاز، اظهار کرد: این شرکت‌ها در فضای فیزیکی و فضای مجازی با عنوان تامین نیروی انسانی و استخدام درکارخانجات یا مهاجرت به کشورهای مختلف فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فعالیت کاریابی‌های غیر مجاز در فضای مجازی نیز به شدت افزایش یافته و برای این‌که از طریق پلیس فتا شناسایی نشوند، مدعی هستند که از دولت گرجستان و ترکیه مجوز فعالیت دارند و به این روش از کارجویان سوء استفاده می‌کنند.

عضو هیئت مدیره کانون کاریابی‌های کشوری با بیان این‌که کاریابی بین‌المللی در فضای مجازی وجود ندارد، بیان کرد: در رابطه با کاریابی های داخلی که در فضای مجازی فعال هستند، باید شماره ثبت شرکت، نام شرکت، شماره مجوز و نماد الکترونیکی شرکت در وزارت کار وجود داشته باشد؛ اما متاسفانه بزرگترین مشکل ما این است که مردم توجهی به مجوز دار بودن کاریابی‌ها نمی کنند و  به همین دلیل مورد سوء استفاده‌ قرار می‌گیرند.

وی در رابطه با راهکارهای تشخیص کاریابی‌های مجاز، عنوان کرد: زمانی که کارجویان به دفاتر کاریابی مراجعه می‌کنند، باید پروانه کسب را رؤیت کنند ، همچنین به سایت وزارت کار مراجعه کنند؛ چرا که اسم شرکت، مشخصات مدیرعامل، آدرس و شماره تماس کاریابی‌ها داخلی و خارجی مجاز به تفکیک شهرستان‌ها در سایت وزارت کار ثبت شده است. 

هاشمی تصریح کرد: همچنین در صورتی‌که کاریابی در فضای مجازی فعالیت دارد، مردم برای تشخیص مجاز یا غیر مجاز بودن آن، می‌توانند به قسمت "درباره ما" مراجعه کرده و عکس مجوز را مشاهده کرده و از سایت وزارت کار نیز پیگیر شوند.

وی خاطرنشان کرد: اخیر عده‌ای کلاهبردار در فضای فیزیکی و هم در فضای مجازی از مجوز کاریابی‌های مجاز عکس می‌گیرند و آن را با فوتوشاپ دست کاری کرده  و پروانه جعلی جایگزین می‌کنند.بنابراین مردم باید به سایت وزارت کار مراجعه کرده و از مجوز آن شرکت اطمینان کامل داشته باشند.

وی تاکید کرد: مردم در مواجهه با کاریابی های غیر مجاز باید باید به ادارات کار به صورت کتبی شکایت کنند تا از این طریق به اماکن ارجاع داده شده و نسبت به پلمپ کاریابی‌های غیرمجاز اقدام شود.

وی با اشاره به پیامدهای مراجعه کارجویان به کاریابی‌های غیرمجاز، اظهار کرد: سوء استفاده‌های مالی، انواع کلاهبرداری و سوء استفاده‌ اخلاقی از پیامدهای مراجعه به کاریابی های غیر مجاز است و توصیه می‌کنیم افراد از رسمی بودن کاریابی‌ها اطمینان کامل داشته باشند.

هاشمی بیان کرد: کاریابی های غیرمجاز ضمن رعایت نکردن اخلاق صنفی، اعتماد مردم را نیز سلب کرده و به ادارات کار و کاریابی های مجاز نیز  خسارت وارد می‌کنند.

رئیس انجمن کاریابی‌های اتاق بازرگانی ایران با اشاره به کلاهبرداری از طریق شرکت‌های قلابی، اضافه کرد:  مهاجرت شرکت‌های قلابی با عناوین خارج از کشور زیاد شده است و از جویندگان کار می‌خواهیم به این شرکت‌ها مراجعه نکنند.

هاشمی افزود: ثبت شرکت به منظور کاریابی مجاز نبوده و  شرکت‌های خدمات نیروی انسانی و پیمانکارهای تامین نیروی انسانی دفاتر کاریابی نیستند. 

وی با اشاره به وجود ۶۰ کاریابی مجاز داخلی و خارجی در آذربایجان شرقی، خاطرنشان کرد: از این تعداد، ۵۴ شرکت داخلی و چهار شرکت خارجی بوده که ۲۰ شرکت داخلی و دو شرکت خارجی در تبریز فعال هستند، خوشبختانه دفاتر کاریابی خارجی تبریز در سطح کشور فعال هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کاریابی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۱۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرویس دهی ناوگان اتوبوسرانی تبریز به تماشاگران تراکتور – استقلال

حسین زاده گفت: با توجه به برگزاری مسابقه فوتبال بین تیم‌های تراکتور و استقلال از دیدار‌های هفته بیست و پنجم مسابقات لیگ برتر فوتبال کشور در ساعت ۱۷ امروز شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه به تماشاگران پرشور تبریزی برای مراجعه به ورزشگاه یادگار امام (ره) خدمات ایاب و ذهاب ارائه می‌کند.

وی افزود: چهارراه عباسی، میدان ستارخان (یکه دکان) و میدان جهاد (نصف راه) به عنوان مبادی انتقال تماشاگران به ورزشگاه یادگار امام (ره) با استفاده از ناوگان اتوبوسرانی در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه ادامه داد: تماشاگران می‌توانند از ساعت ۱۴:۳۰ روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه از طریق این مبادی با استفاده از اتوبوس‌های شرکت واحد به ورزشگاه مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • کاربردی کردن میز خدمت برای عموم مردم
  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • تشکری هاشمی: قرارداد ۲ میلیارد یورویی با چین را فقط در سایت‌ها و فضای مجازی دیده‌ام
  • سرویس دهی ناوگان اتوبوسرانی تبریز به تماشاگران تراکتور – استقلال
  • انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی
  • دستگیری ۱۲ نفر از باند قمار در گلستان/ تراکنش‌های غیر مجاز فراتر ۶۰۰ میلیارد تومان بود
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • تاکید بر برخورد قانونی با سایتهای ضد اخلاقی مازندران در فضای مجازی