Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیر کل دفتر هدایت نیروی کار و کاریابی‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اسامی ۸۵۰ دفترکاریابی مجوزدار در بخش کاریابی‌های پایگاه اطلاع رسانی وزارت کار موجود است. تاریخ انتشار: 03:00 - 25 تير 1398 - کد خبر: ۵۳۳۴۶۹

محمد اکبرنیا، مدیر کل دفتر هدایت نیروی کار و کاریابی‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، با بیان اینکه دفاتر کاریابی دارای مجوز در سایت وزارت کار در قسمت مربوط به کاریابی‌ها مشخص شده اند، اظهار داشت: در حال حاضر اسامی ۸۵۰ دفترکاریابی مجوزدار به تفکیک استان‌ها و شهرستان ها، نام مدیر و آدرس و تلفن، در بخش کاریابی‌های پایگاه اطلاع رسانی وزارت کار موجود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکبرنیا ادامه داد: بر اساس قانون تمام افرادی که خواهان دایر کردن مراکز کاریابی و معرفی کارجو به کارفرما هستند حتما باید مجوز‌های لازم را از وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی دریافت کنند.

وی افزود: اسامی آن دسته از دفاتر کاریابی دارای مجوز که برای اعزام نیروی کار به خارج از کشور فعالیت می‌کنند در سایت موجود است.

مدیر کل دفتر هدایت نیروی کار و کاریابی‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: مجوزی که وزارت کار برای دفاتر کاریابی صادر کرده است باید در محل ورودی شرکت‎ها و دفاتر کاریابی نصب شود.

اکبرنیا به کارجویان هشدار داد که قبل از پرداخت هرگونه وجهی به موسسات کاریابی حتما اسامی و مشخصات آن‌ها را در سایت وزارت کار استعلام نمایند تا از قانونی بودن فعالیت دفتر موردنظر اطمینان خاطر یابند.

وی درخصوص هزینه‌های پرداختی به موسسات کاریابی گفت: براساس قانون تمام کسانی که به دفاتر کاریابی مراجعه می‌کنند برای مشاوره شغلی اولیه و ثبت نام و ثبت مشخصات در سامانه باید مبلغ ۲۷ هزار تومان پرداخت کنند.

وی با بیان اینکه براساس ویژگی‌ها و توانایی‌های افراد به آن‌ها شغل معرفی می‌شود، افزود: اگر دفتر کاریابی برای شخص متقاضی، شغل پیدا کند، فرد پس از استخدام باید ۵۰ درصد از اولین حقوق خود را به دفتر کاریابی پرداخت کنند که البته با توافق طرفین امکان پرداخت این مبلغ به صورت اقساط هم وجود دارد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت کار کاریابی استخدام فرصت شغلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۸۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، به منظور تحقق شعار سال و حمایت از بخش خصوصی با هدف جهش تولید با مشارکت مردم و در راستای دستور ریاست سازمان بازرسی کل کشور، سرپرست دفتر بازرسی امور ویژه این سازمان طی نشستی با تولیدکنندگان و واردکنندگان شیرخشک، مشکلات موجود را مورد بررسی قرار داد.

سرپرست دفتر بازرسی امور ویژه سازمان بازرسی در این نشست سه ساعته هدف از تشکیل این نشست را استماع مسائل و مشکلات تولیدکنندگان و واردکنندگان شیرخشک عنوان کرد و گفت: رئیس سازمان بازرسی کل کشور بر استماع نظرات و پیشنهادات بخش خصوصی تاکید دارند و معتقد هستند برای تحقق منویات مقام معظم رهبری و اجرای دستورات ریاست دستگاه قضایی به نحو مستقیم و بدون مانع باید نقطه نظرات بخش خصوصی را استماع کرده و به انتقادات و پیشنهادات آنان توجه کرد.

وی با اشاره به کیفیت شیرخشک‌های تولیدی در کشور گفت: به لطف خداوند با توان و تجربه‌ای که در سال‌های گذشته حاصل شده، شیرخشک تولید داخل از بهترین و با کیفیت‌ترین محصولات تولید داخل است و اعتبار بسیار خوبی چه در داخل و چه در خارج کشور دارد.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور افزود: بنابر آمارها و گزارشات متعدد، تولیدکنندگان ما نه تنها توان تامین شیرخشک مورد نیاز بازار را دارند بلکه ظرفیت صادرات این محصول نیز برای آنان وجود دارد.

وی با بیان اینکه در این جلسات به دنبال شناسایی و احصا دلایل کمبود شیرخشک هستیم، اظهار کرد: باید کل زنجیره تولید و یا واردات تا زمان رسیدن محصول به دست مصرف کننده بررسی و موانع سرعت بخشی و نظم دهی به این فرآیند اصلاح شود.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: باید دولت و دستگاه‌های متولی همچون سازمان غذا و دارو تدبیر داشته باشند که نیازهای ارزی تولیدکنندگان این محصول استراتژیک به میزان کافی و در زمان مناسب تامین شود.

وی ادامه داد: بنابر اظهارات شما تولیدکنندگان و حتی وارد کنندگان، عمده مشکل و مانع اصلی شما در تامین نیاز کشور بحث تخصیص ارز آن هم در زمان مناسب و به اندازه کافی است. اگر مسئولان مدیریت کرده و به تخصیص ارز به صورت منظم و مستمر و با اولویت قرار دادن این موضوع استراتژیک اقدام کنند دیگر شاهد کمبود شیرخشک در داروخانه‌های کشور نخواهیم بود.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور در پایان گفت: در راستای برطرف کردن موانع جهش تولید و برطرف کردن مشکلات این حوزه در آینده ضمن استماع مسائل و نظرات مسئولان و مدیران دستگاه‌های متولی، به صورت میدانی هم از داروخانه‌ها و کارخانجات تولیدی بازدید خواهیم داشت تا به صورت ملموس در جریان وضعیت بازار و نیاز جامعه قرار گیریم.

در ابتدای این نشست مدیران کارخانه‌جات تولیدی و نیز واردکنندگان شیر خشک به بیان مسائل، نقطه نظرات و مشکلات خود پرداخته و بر تخصیص ارز به صورت منظم و به میزان اندازه مناسب تاکید داشتند.

در این نشست موضوعاتی همچون ظرفیت واقعی و اسمی تولیدکنندگان، میزان ارزبری، زمان و مدت تخصیص ارز، نحوه واردات شیرخشک، نحوه واردات مواد اولیه، علل کمبود شیرخشک در سال گذشته، مدت زمان تزریق شیرخشک از تولید تا عرضه به بازار و مطالبات و تعهدات ارزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 6093875

دیگر خبرها

  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • فعالیت ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در دفاتر تلفیقی دانشگاه آزاد
  • فعالیت ٦١ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»
  • تحت تاثیر پیشرفت دفاتر اسناد رسمی ایران قرار گرفتم
  • آمادگی کانون سردفتران ایران برای همکاری با روسیه
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • جزئیاتی از طرح‌های مطالعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی