Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-03@05:03:46 GMT

آغاز شناسایی کاریابی‌های الکترونیکی غیرمجاز

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۹۸۲۷۳۳

آغاز شناسایی کاریابی‌های الکترونیکی غیرمجاز

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از مهر، فعالیت سایت‌های اشتغال‌زا تحت عنوان کاریابی، هر چند با توسعه فناوری اطلاعات و رشد کسب و کارهای اینترنتی، به عنوان یک فرصت شناخته می‌شود؛ اما در مقابل می‌تواند فرصتی برای سوءاستفاده از جوانان جویای شغل باشد. بر همین اساس رشد سایت‌های کاریابی غیرمجاز در سال گذشته، باعث انتقاد فعالان این صنف شد؛ به نحوی که وزارت کار و پلیس فتا به این موضوع ورود کرده و در نهایت مقرر شد تا ورود سایت‌ها، گروه‌ها و کانال‌های مرتبط با کاریابی‌ در فضای مجازی رصد شده و با دستور دادستانی، فعالیت آنها نیز متوقف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان تا چند ماه پیش، عدم تدوین دستورالعمل فعالیت کاریابی‌های الکترونیکی، یکی از خلاءهای این بخش بود که در نهایت در مردادماه امسال، دستورالعمل نحوه صدور مجوز و فعالیت کاریابی الکترونیکی تدوین و برای اجرا به ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ها ابلاغ شد تا بر اساس آن، سایت‌های غیرمجاز فعال در حوزه کاریابی شناسایی شوند.

هدف از تدوین این دستورالعمل، ایجاد بستر حمایتی جهت شکل‌گیری و گسترش کاریابی الکترونیکی است که از طریق روش‌های دیجیتال یا نرم‌افزاری مانند استفاده از سایت ها، اپلیکیشن‌های تلفن همراه، وب سایت های اینترنتی دسته بندی کننده رزومه‌ها و فرصت‌های شغلی و یا سایر سرویس‌های دیجیتالی مانند شبکه‌های اجتماعی با ایجاد حلقه اتصال بین کارجویان و کارفرمایان فرآیند استخدام را تسهیل می‌کند.

در همین زمینه محمد اکبرنیا، مدیرکل هدایت نیروی کار و کاریابی‌های وزارت کار درباره آخرین وضعیت شناشایی کاریابی‌های الکترونیکی غیرمجاز گفت: در سال گذشته با هماهنگی سیستم قضایی کشور، برای شناسایی کاریابی بدون مجوز اقدام کردیم.

وی با بیان اینکه دو ماه پیش دستورالعمل اخذ مجوز کاریابی‌های الکترونیکی(مجازی) صادر و به ادارات کل استانی ابلاغ شد، افزود: تا پیش از این متقاضیانی که مجوز کاریابی فیزیکی دریافت می‌کردند و پس از آن می‌توانستند با همان مجوز نسبت به راه‌اندازی کاریابی مجازی نیز اقدام کنند؛ اما با تدوین دستورالعمل مذکور برای فعالیت کاریابی‌های مجازی، دیگر نیازی به اخذ مجوز کاریابی فیزیکی نیست و متقاضیان می‌توانند مستقیما مجوز کاریابی مجازی را دریافت کنند.  

مدیرکل هدایت نیروی کار و کاریابی‌های وزارت کار ادامه داد: در حال حاضر، بخشنامه مربوط به آمار کاریابی‌های الکترونیکی مجاز به استانها ابلاغ شده است و در حال گزارشگری از استانها در خصوص میزان ثبت تقاضای مجوز کاریابی مجازی هستیم تا بر اساس آن کاریابی‌های الکترونیکی بدون مجوز را شناسایی و فعالیت آنها را متوقف کنیم.

این مقام مسئول در وزارت کار، وعده داد؛ تا سایت‌های کاریابی غیرمجاز شناسایی و جلوی فعالیت آنها به زودی گرفته شود.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: کاریابی وزارت کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۸۲۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از مسدودسازی ۴۳۴ تارنمای فعال در حوزه جرائم اقتصادی در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار حسین رحیمی با اشاره به اقدامات شناسایی و کنترلی پلیس امنیت اقتصادی در فضای مجازی اظهار کرد: این اقدامات با هدف مبارزه با قاچاق و جرایم اقتصادی انجام و طی یک ماه گذشته بیش از ۲۵۶۰ نفر ساعت پایش، کنترل و رصد در فضای مجازی پیرامون پی‌جویی جرایم اقتصادی، کالای قاچاق و جرایم گمرکی انجام شده است.

وی با بیان اینکه انجام امور این بخش مربوط به کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی بوده است، افزود: در این مدت با تلاش کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال، ۳۰۶ تارنمای فعال در حوزه اقتصادی و اقدامات مربوط به امور گمرکی رصد شدند که از این تعداد، تخلف ۱۲۸ تارنما در حوزه جرایم اقتصادی، قاچاق کالا و جرایم گمرکی محرز و این تارنماها مسدود شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به شناسایی و رصد ۲۲۸ تارنما و صفحه فعال پیرامون پدیده قاچاق گفت: این صفحات اقدام به تبلیغ و فروش کالای دخانی، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، الکترونیکی و ماهواره‌ای، قطعات و لوازم یدکی، مواد شیمیایی و پتروشیمی، پوشاک و البسه قاچاق کرده بودند و از فعالیت آنها نیز جلوگیری شد.

سردار رحیمی ادامه داد: در یک ماه گذشته، ۷۸ تارنما و صفحه فعال در بستر اینترنت که اقدام به اخلال در بازار ارز، قمار و پول‌شویی، فروش داروهای غیر مجاز کرده بودند، شناسایی و از فعالیت آنها هم جلوگیری شد؛ همچنین به منظور پیشگیری از وقوع بعضی تخلفات و جرایم محتمل در حوزه فضای سایبری، شش نفر از مدیران صرافی‌ها که دارای تراکنش مالی بالایی در حوزه رمز ارز بودند با هدف ساماندهی وضعیت رمز ارز احضار و موارد لازم با آنها مطرح شد.

وی با اشاره اینکه فضای سایبری توسط معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا رصد می‌شود، گفت: به منظور مقابله با اخلال‌گران اقتصادی در فضای سایبری، ۲۴ پرونده قضائی برای گردانندگان صفحات متخلف در فضای مجازی تشکیل و ۲۷ نفر از مجرمان فعال در حوزه قاچاق و جرایم اقتصادی دستگیر شدند.

کد خبر 749675

دیگر خبرها

  • الزام کسب و کارها برای دریافت شناسه یکتا
  • تخریب دو ساخت غیرمجاز در اسدآباد
  • ۲۵ اردیبهشت آخرین مهلت تبدیل مجوز‌های کاغذی به الکترونیکی
  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • آب‌دزدی در مازندران با سه‌هزار انشعاب غیرمجاز
  • ۲۵ تقلب با دستگاه‌های الکترونیکی در کنکور کشف شد
  • مسدودسازی بیست و هشت صفحه هنجارشکن در فضای مجازی
  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • ۳۹ درصد پروانه های کسب کاغذی در لرستان الکترونیکی شد
  • خدمات هوشمند دولت برای واحد‌های صنفی با صدور مجوز‌های الکترونیکی